Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Moodsetter personeelsrecht scaled
Arbeidsrecht
Wij staan voor uw zaak

Pensioenrecht

Het komt veel voor dat ondernemers een pensioenregeling willen treffen voor hun medewerkers. Dit is een fijne service voor de medewerker, maar kan een kostbare aangelegenheid zijn voor de werkgever. Daarnaast is het vaak de onduidelijkste regeling uit het arbeidscontract. Een pensioenregeling aanbieden, is niet verplicht voor de werkgever, tenzij de cao dit verplicht. Daarom is het goed dat u nadenkt of u wel een pensioenregeling aan wilt bieden.

Wij denken graag met u mee over deze vraag. Als u ervoor kiest om een pensioenregeling aan te bieden, dan ondersteunen wij u graag bij het opzetten hiervan. Ook bij het aanpassen van uw pensioenvoorwaarden weten wij waar de valkuilen liggen. Wij begeleiden u hierbij en zorgen dat alles goed geregeld is. Hierdoor loopt u geen onnodige risico’s en heeft u geen onnodige verplichtingen.

De deur van ons kantoor staat altijd open om te praten over de pensioenvoorziening die u voor uw medewerkers wilt laten gelden. Leg de vragen die u hebt voor aan onze advocaten en zij zorgen dat uw problemen worden opgelost en uw vragen worden beantwoord.

Blijf juridisch op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief