Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Moodsetter vastgoedrecht scaled
Vastgoedrecht
Aanneming van werk

Aanneming van werk

De specifieke overeenkomst van aanneming van werk vereist veel van zowel de aannemer als van de klant. In de praktijk wordt de contractuele kant van het bouwproject nogal eens over het hoofd gezien of niet zorgvuldig genoeg benaderd. Dit is een gemis, omdat het veel problemen kan voorkomen om tijdens de voorbereiding het project nauwkeurig vast te leggen. Alleen dan is het immers duidelijk wat men van elkaar verwacht en levert de aanneming van werk geen problemen op.

De Haij & Van de Wende heeft wel oog voor de contractuele kant bij aanneming van werk. Naast de meest optimale oplossing voor u, gaan wij ook voor de meest praktische oplossing. Wij hebben veel ervaring met de juridische begeleiding van aanneming van werk, waardoor wij de uitvoerende kant van de overeenkomst niet uit het oog verliezen. Met onze expertise en ervaring is de overeenkomst niet alleen contractueel gezien van uitstekende kwaliteit, maar wordt ook de uitvoering niet belemmerd door de overeenkomst.

Daarnaast hebben wij ook veel ervaring met de onderhandelingen over meerwerk en minderwerk. In deze fase is de onderhandelingskant nog steeds van groot belang. Ook als u er niet uitkomt met uw klant en het op een procedure uitdraait, staan wij u bij. Wij proberen procedures altijd te voorkomen. Soms is een procedure onontkoombaar, maar ook dan staan wij pal voor uw zaak.

Uw zaak is onze zaak. Wanneer wij bij uw opdracht in de weg zouden lopen omdat het contract niet fijn werkt in de praktijk, zouden wij onszelf in de voet schieten. U belang staat voorop en dat belang streven wij ook na. De advocaten van De Haij & Van de Wende staan klaar om deze overeenkomst met u door te nemen en waar nodig aan te vullen.

Blijf juridisch op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief