Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Header mvo 1 scaled
EVENTS
Wij staan voor UW ZAAK

Aanmelden Kennis Borrelsessie d.d. 14 oktober 2021 “Huur-, arbeids- en verbintenissenrecht in het algemeen”

Omdat wij onze klanten graag in beweging willen houden en tevens op de hoogte van de ontwikkelingen op juridisch gebied, organiseren wij op donderdag 14 oktober 2021 een kennis borrelsessie met aansluitend een sportieve golfclinic voor zowel golfers als niet golfers bij Golfclub Capelle! 

Dennis Oud en Bas van der Eijk zullen u onder het genot van een drankje en hapje bijpraten over wat voor invloed Corona heeft op huur-, arbeids- en verbintenissenrecht in het algemeen. 

Deze interessante borrelsessie zal plaatsvinden bij Golfclub Capelle aan de ‘s-Gravenweg 311 te Capelle aan den IJssel, in het gezellige vernieuwde clubhuis waarvan het terras uitkijkt over de golfbaan. Een routebeschrijving van Golfclub Capelle vindt u hier.

Een informatieve netwerk middag met een sportieve afsluiter die u niet wilt missen!

Programma: 
15.30 uur  inloop met drankje en borrelhap
16.00 uur  start Presentatie
17.30 uur  start Golfclinic
18.20 uur  afsluiting met borrel

U kunt zich direct kosteloos aanmelden door een mail te sturen naar pr@haijwende.nl. Uiteraard staat het u vrij iemand mee te nemen naar deze kennis borrelsessie. 

Wenst u na afloop van de presentatie niet te willen deelnemen aan de golfclinic, dan kunt u dit doorgeven via de mail: pr@haijwende.nl.

Aanmelden kennissessie scaled