Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Header mvo 1 scaled

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij staan voor de maatschappij

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De Haij & Van der Wende staat met beide benen in de maatschappij. Zo nemen wij met ons kantoor deel aan ‘Duurzaam Ondernemen’, waar wij met veel toonaangevende bedrijven de motor zijn achter een betere, verantwoordelijkere ondernemerswereld. Daarnaast weten wij dat de jeugd de toekomst heeft en zijn wij van mening dat voldoende lichaamsbeweging van groot belang is voor een gezonde maatschappij. Om deze redenen sponsoren wij zeer actief jeugd- en sportclubs en daarnaast ook de creatieve sector, omdat dat het leven kleur geeft.

Doordat De Haij & Van der Wende breed inzet op veel verschillende vlakken, kennen wij de markt en de maatschappij goed. Omdat wij voor uw onderneming de beste dienst willen verlenen, vinden wij het van belang dat we weten waarover wij praten.

Onze advocaten tonen veel interesse in uw markt, waardoor u het beste resultaat haalt. Wij staan voor uw zaak. Dat doen wij niet alleen door hard te werken en voor uw belangen op te komen, maar ook door grote, maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Hierdoor is onze kennis groter en dragen wij tegelijkertijd bij aan een betere wereld.

Maatschappelijk betrokken ADVOCATEN

en trotse sponsor van

Blijf juridisch op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief