Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Header mvo 1 scaled
EVENTS
Wij staan voor UW ZAAK

Geslaagde Golfdag ⛳ De Haij & Van der Wende Advocaten 25 jarig bestaan!

De Haij & Van der Wende is sinds 2020 hoofdsponsor van Golfclub Capelle. Golfclub Capelle is een Verenigingsbaan waar iedereen zich snel thuis voelt. Van topwedstrijden tot vrij spelen; bij Golfclub Capelle kunnen leden en bezoekers door de ruime speelmogelijkheden heerlijk golfen. Goede oefenfaciliteiten en een actieve golfschool bieden uitstekende mogelijkheden om golfen te leren of te verbeteren.

In het kader van ons 25 jarig bestaan organiseerde wij afgelopen donderdag 2 september 2021 een geheel verzorgde sportieve golfdag voor onze klanten bij deze mooie Golfclub. Ruim 100 deelnemers waren aanwezig en speelde een mooie golfwedstrijd of namen deel aan de golfclinic. De gezelligheid, de fijne ontspannen sfeer en het mooie weer hebben er zeker voor gezorgd dat het een onvergetelijke mooie golfdag voor ons allemaal is geworden. Wij hebben genoten!

Om nog even na te genieten, kunt u de sfeerimpressie video via ons YouTube-kanaal bekijken: https://lnkd.in/ew3PuThT

Namens het hele team van De Haij & Van der Wende Advocaten bedanken wij alle deelnemers, de organisatie van Golfclub Capelle, uiteraard ook de bediening van restaurant Mulligan voor deze zeer geslaagde dag en KrabMedia B.V. voor deze mooie sfeerimpressie.

Collega golfdag