Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Header mvo 1 scaled
EVENTS
Wij staan voor UW ZAAK

Save the date: Symposium Arbeidsrecht en Pensioen d.d. 16 november 2023

Beste ondernemer, DGA en HR manager,

Op donderdag 16 november a.s. zal De Haij & Van der Wende Advocaten in samenwerking met Van Steensel Assurantiën een informatieve middag verzorgen voor ondernemers en medewerkers HR. Wij nodigen u langs deze weg van harte uit om aan deze informatieve en interactieve presentatie deel te nemen! U bent vanaf 13.30 uur meer dan welkom in het Kennis- en ontmoetingscentrum VNAB aan de Boompjes 251 te Rotterdam.

Namens ons kantoor zullen Dennis Oud en Tessa Sipkema u informeren over actualiteiten in het Arbeidsrecht, zoals nieuwe arbeidsrecht wetsontwikkelingen die belangrijk zijn voor werkgevers en geven u de laatste stand van de rechtspraak op onderwerpen als: “re-integratie, grensoverschrijdend gedrag, ontslag op staande voet en disfunctioneren”.

De heer P.H. Ackema (Pensioen Advies Groep Legal Services) bespreekt met u de Wet toekomst pensioenen en wat deze voor uw onderneming met zich meebrengt. Alle pensioenregelingen zullen in de komende jaren aangepast dienen te worden aan het nieuwe wettelijke kader, hetgeen voor ondernemers de nodige vragen oproept: welke keuzes zijn er? Is het verstandig om voor mijn huidige werknemers gebruik te maken van het overgangsrecht? Moet ik werknemers compenseren vanwege de overgang naar het nieuwe stelsel? Hoe kan ik de pensioenregeling rechtsgeldig wijzigen? Deze onderwerpen en meer zullen die middag aan de orde komen.

Programma:
13:30 uur – Ontvangst met koffie en/of thee
14.00 uur – start presentatie door de heer F. Ackema
15.15 uur – pauze
15.30 uur – start presentatie Dennis Oud en Tessa Sipkema
17.00 uur – afsluiting met een hapje en drankje
18.00 uur – einde

Met de geboden informatie kunt u zich goed voorbereiden op wat er de komende tijd voor u als ondernemer/manager te wachten staat op het gebied van bovenstaande onderwerpen.

Bent u er bij?
U kunt zich direct kosteloos aanmelden via onderstaande button of door een mail te sturen naar pr@haijwende.nl, graag vóór donderdag 9 november a.s.! Na inschrijving ontvangt u een bevestiging.

Parkeren
Voor het parkeren van uw auto verwijzen wij u naar de volgende parkeergarages:

Parkeergarage de Boompjes
Navigatie: Terwenakker 18 (gelegen direct achter het pand)

Parkeergarage Erasmuysbrug
Navigatie: Gedempte Zalmhaven (aan het Willemsplein, 7 min. loopafstand)

Na afloop ontvangt u van ons een uitrijkaart.

Graag tot dan!

Symposium van steensel de haij