Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Header mvo 1 scaled
MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN
Wij staan voor de maatschappij

6e editie Snertwandeltocht Rottermeren, zaterdag 4 januari 2020

6e editie Snertwandeltocht Rottermeren, zaterdag 4 januari 2020!

Begin het jaar gezond en sportief tijdens de gezellige wandeltocht georganiseerd door de Zevenhuizensche IJsclub!

Onderstaand vertellen we u graag meer over wat u tijdens de wandeltocht kunt verwachten.

Zevenhuizen is omringt door het prachtige natuurgebied Rottemeren en ligt ook midden in het polderlandschap. Tijdens de Snertwandeltocht Rottemeren loopt u door dit prachtige gebied. Zeker ook de moeite waard tijdens deze wandeltocht is de Molenviergang. Dit is de oudste en nog steeds in werking zijnde molenviergang van Nederland. Een uniek monument midden in het polderlandschap van Zevenhuizen. U kunt deze van zeer dichtbij bewonderen. De aanwezige molenaar kan u veel vertellen over de werking van de molenviergang.

Verder loopt u in de Eendragtspolder met hierin de Willem Alexander roeibaan. Het gebied rondom de roeibaan is ontstaan als waterberging bij extreme regenval. De roeibaan voldoet aan de allerhoogste eisen voor alle nationale en internationale roeiwedstrijden.

Omdat we dit jaar het thema 75 jaar Vrijheid onder de aandacht willen brengen zullen er diverse activiteiten plaatsvinden. Er zijn onderweg, verzorgd door legertrucks ’t Gilde, militaire voertuigen uit WO II, veldkeukens waaruit bijvoorbeeld erwtensoep zal worden verkocht, legertenten en verkleden voor kinderen bij de molenviergang en op sommige plaatsen rijden er ook motoren uit WO II.

Voor de kinderen zijn er langs de route van de kortste afstand allerlei activiteiten georganiseerd, waarvan de meeste in het kader van 75 jaar Vrijheid, bijvoorbeeld versier je cupcake in de Nederlandse kleuren, verf een vrijheidslichtje, laat je schminken en nog veel meer. U kunt overigens een keus maken uit vijf afstanden 7, 12,17, 21 en 26 km.

Voor nadere informatie kunt u de website bezoeken: www.ijsclubzevenhuizen.nl.

57dc01741f70549f26294ece eendrachtsmolen 1 scaled