Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Header mvo 1 scaled
MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN
Wij staan voor de maatschappij

Puike rally Experience

Stichting Puik voor Elkaar bedankt de rallyrijders voor deelname aan een geweldige dag.

Met ronkende motoren kwamen ze op zaterdag 30 september 2017 met 61 equipes aan bij Historyland in Hellevoetsluis, waar iedereen warm werd ontvangen door drs. Arie van den Ban en zijn team. Na koffie, puike gebakjes en het ontvangen van een goedgevulde goodybag, gingen de auto’s op weg. Ondanks het regenachtige weer, was de sfeer er zeker niet minder om.

De gehele dag cruiseden de auto’s over de mooiste wegen op Goeree-Overflakkee waarbij onderweg talrijke verrassende en spannende zoekopdrachten te doen waren. De bonte stoet van prachtig versierde auto’s en feestelijk uitgedoste deelnemers trok een hoop bekijks.

Na de rally werd er gezellig geborreld en een barbecue gehouden en daarna vond de prijsuitreiking plaats. Een van de vele mooie en originele prijzen, een Gouden WC-borstel, werd overigens uitgereikt door columniste Ebru Umar. Het team van De Haij & Van der Wende Advocaten was deze dag uiteraard ook aanwezig, bestaande uit Gerard van der Wende en Marcel de Oude. Zij zijn 1e geworden in de rally!

De avond eindigde, na een veiling en loterij met een spetterend feest. Mede dankzij de prachtige opbrengst van € 36.706,00 kijken de Stichting Puik voor Elkaar en haar vrijwilligers terug op een zeer geslaagde rally. De opbrengst van deze Puike Rally Experience komt ten goede aan de Stichting Puik voor Elkaar. De rally is door vrijwilligers georganiseerd in samenwerking met Theo van Erkel, die de route voor zijn rekening had genomen. Iedereen heeft zich geheel belangeloos ingezet.

De Stichting Puik voor Elkaar geeft pruiken aan vrouwen die als gevolg van behandelingen tegen kanker hun haar (gaan) verliezen en zelf geen pruik kunnen betalen.

Namens De Haij & Van der Wende Advocaten bedanken wij de organisatie, alle deelnemers en sponsoren voor een zeer geslaagde dag!

59eda5702a4dab00014e21f3 puike rally scaled