Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Header mvo 1 scaled
MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN
Wij staan voor de maatschappij

Sponsor Golfdag Rotterdams Golfopen

Wat was het toch jammer dat de altijd zo gezellige sponsor golfdag op vrijdag 1 juli van dit jaar geen doorgang kon vinden wegens extreme weersomstandigheden. De condities van de baan waren na al die heftige regenbuien zodanig verslechterd, deze lag helemaal onder water! De golfdag moest echter verplaatst worden naar een andere datum.

De nieuwe datum voor de sponsor golfdag was vrijdag 9 september jl., en wat voor een dag was dat! Het was schitterend weer, de zon scheen volop, de baan lag er prachtig bij, alle sponsoren waren aanwezig en iedereen was vol goede moed.

Tijdens het sponsor golftoernooi werd er ook aandacht besteed aan de Stichting Gijsje Eigenwijsje. Deze Stichting biedt een gezin/kind een gratis verblijf in haar eigen, volledig ingericht en op een ziek kind afgestemd, vakantiehuis. Er is een heel mooi bedrag opgehaald voor deze Stichting.

Ook het team van De Haij & Van der Wende Advocaten was uiteraard aanwezig, bestaande uit Arend van der Knaap, George Moonen, Ted Vollebregt en Gerard van der Wende.

Wij feliciteren Maasmond met hun overwinning en de organisatie wordt bij deze hartelijk bedankt voor de geweldige golfdag!

57dbda1459d8cc6b48329f16 golfopen haij wende scaled