Header mvo 1 scaled
MVO
Wij staan voor de maatschappij

Aanmelden De Haij & van der Wende Golfdag 21 juni 2024 ⛳

SAVE THE DATE!

Beste relatie van De Haij & Van der Wende Advocaten,

Wij willen u graag uitnodigen voor onze gezellige, maar vooral sportieve golfdag die op vrijdag 21 juni 2024 gaat plaatsvinden! 

Deze golfdag vindt plaats bij Golfclub Capelle aan de ‘s-Gravenweg 311 in Capelle aan den IJssel. Iedereen die in het bezit is van een golfvaardigheidsbewijs kan deelnemen aan de golfwedstrijd. Daarnaast zal er ook een golfclinic worden verzorgd voor de niet-golfers onder ons. U krijgt les van een professional in alle slagen van de golfsport (chippen, putten en swing). Zo kan iedereen op een leuke manier kennis maken met deze uitdagende sport!
Golfclub Capelle heeft uitstekende faciliteiten en horeca voorzieningen. Sportieve inspanning en ontspanning zijn er perfect te combineren. De baan biedt boeiende uitdagingen voor de betere golfer en een plezierige afwisselende indeling voor de recreatieve golfer. U mag weer rekenen op een fantastische en sportieve golfdag zoals u dat ook van ons gewend bent!

Het programma ziet er als volgt uit: 
11.30 – 12.30 uur – Ontvangst met lunch van restaurant Mulligan
12.30 uur – Welkomstwoord en uitreiken scorekaarten 
13.00 uur – Starten van de wedstrijd – Shotgun
15.00-17.00 uur – Start clinic o.l.v. golfpro Hans von Burg
17.00-18.00 uur – Binnenkomst deelnemers wedstrijd en aanvang uitgebreide borrel
18.00-18.30 uur – Prijsuitreiking en einde golfdag

Deze sportieve golfdag mag u niet missen, noteer deze dag alvast in uw agenda en meld u vóór 7 juni a.s. aan voor de golfwedstrijd of golfclinic via onderstaande button! Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. 

Wij verheugen ons erop u op donderdag 21 juni 2024 te mogen ontvangen bij Golfclub Capelle!

Team De Haij & Van der Wende Advocaten

Aanmelden

Dji 0193 scaled