Header mvo 1 scaled
MVO
Wij staan voor de maatschappij

Geslaagd symposium Pensioen en Arbeidsrecht

Op donderdag 16 november jl. organiseerde ons kantoor in samenwerking met Van Steensel Assurantiën BV een symposium over Pensioen en Arbeidsrecht!

Zo’n 70 ondernemers en medewerkers HR verzamelde zich in het gastvrije Kennis- en ontmoetingscentrum VNAB aan de Boompjes te Rotterdam voor een informatieve middag vol nieuwe Arbeidsrecht wetsontwikkelingen en Wet toekomst Pensioenen.

Namens ons kantoor spraken Tessa Sipkema en Dennis Oud onze klanten en de klanten van Van Steensel bij over actualiteiten in het Arbeidsrecht, zoals nieuwe arbeidsrecht wetsontwikkelingen die belangrijk zijn voor werkgevers en gaven de laatste stand van de rechtspraak op het gebied van grensoverschrijdend gedrag en Zelfstandigen Zonder Personeel.

Flip Ackema (Pensioen Advies Groep Legal Services) praatte de ondernemers bij over de Wet toekomst pensioenen en wat dit allemaal met zich meebrengt.

Tevens werden er een aantal casussen voorgelegd en werden er de nodige vragen over en weer gesteld. Na de presentatie werd er nog uitgebreid nagepraat over deze onderwerpen onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Kortom; een zeer geslaagde interactief symposium en voor herhaling vatbaar!

Graag bedanken wij Peter Schoneveld van Van Steensel Assurantiën voor de prettige samenwerking en VNAB voor het gastvrije ontvangst en de goedverzorgde middag.

Welkom dennis en peter scaled