Header mvo 1 scaled
MVO
Wij staan voor de maatschappij

Ontbijtsessie 🥐 donderdag 14 maart 2024: Handhaving onder de Omgevingswet

SAVE THE DATE!

Wij nodigen u graag van harte uit voor een nieuwe informatieve ontbijtsessie die op donderdag 14 maart a.s. vanaf 07.30 uur plaats zal vinden bij Golfclub Capelle. Een kopje koffie of thee en een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet staat weer voor u klaar! Het thema van deze ontbijtsessie zal dit keer zijn:

“Doe ik iets fout?
Over handhaving onder de Omgevingswet en wat je ertegen kan doen.”

Vrijwel elk bedrijf kan met een vorm van handhaving te maken krijgen. Denk aan overtreding van vergunningsregels voor bedrijfsactiviteiten, bouw- en gebruiksregels, regels over natuur waarbij bestuursrechtelijke sancties kunnen worden opgelegd. Hoe is handhaving onder de Omgevingswet geregeld? Met welke vormen van handhaving kan je geconfronteerd worden? Wie mag er eigenlijk handhaven? Wanneer kan een bedrijf of een persoon als overtreder worden aangemerkt? Petra Lindhout en Fleur Huisman van ons kantoor praten u graag bij over handhaving in het Omgevingsrecht.

De ontbijtsessie zal wederom plaatsvinden bij Golfclub Capelle aan het adres ‘s-Gravenweg 311. Een kopje koffie of thee en een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet staat voor u klaar! Netwerken en genieten van een heerlijk ontbijt in het gezellige clubhuis. Een routebeschrijving vindt u hier.

Het programma is als volgt:

07:20 uur – Inloop met koffie en/of thee

07:30 uur – ontbijtbuffet

08:00 uur – start ontbijtsessie

09:00 uur – afsluiting met koffie en thee

Bent u er ook weer bij?

U kunt zich direct kosteloos aanmelden via onderstaande button of door een e-mail te sturen naar pr@haijwende.nl, graag vóór 7 maart a.s.! Uiteraard staat het u vrij om iemand mee te nemen naar de ontbijtsessie.

Graag tot dan!

Ontbijtsessie handhaving omgevingswet