Header mvo 1 scaled
MVO
Wij staan voor de maatschappij

Ontbijtsessie donderdag 23 maart 2023 Arbeidsrecht

SAVE THE DATE!

Het jaar 2023 is van start gegaan, met opnieuw verschillende arbeidsrechtelijke wijzigingen op de agenda. Wij nodigen u graag weer van harte uit voor een informatieve ontbijtsessie die op donderdag 23 maart a.s. om 08.00 uur zal plaatsvinden bij Golfclub Capelle. Een kopje koffie of thee en een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet staat voor u klaar. Het thema van deze ontbijtsessie zal dit keer zijn:

“Wat zal 2023 de werkgever arbeidsrechtelijk brengen?”

Welke wetgeving komt eraan? Welke jurisprudentie is er gewezen en wat voor invloed hebben die uitspraken op de dagelijkse praktijk van de werkgever? Ook het hot topic ‘grensoverschrijdend gedrag’ wordt hierin meegenomen. Dennis Oud en Elke Hofman-Bijvank praten u weer helemaal bij over het arbeidsrecht. Uiteraard is er na afloop gelegenheid om vragen te stellen.

De ontbijtsessie zal plaatsvinden bij Golfclub Capelle aan het adres ‘s-Gravenweg 311. Netwerken en genieten van een heerlijk ontbijt in het gezellige clubhuis. Een routebeschrijving vindt u hier.

Het programma is als volgt:

07:30 uur – Inloop met koffie en/of thee

07.45 uur – ontbijtbuffet

08.00 uur – start ontbijtsessie

09.00 uur – afsluiting met koffie en thee

Bent u er ook weer bij?

U kunt zich direct kosteloos aanmelden via onderstaande button of door een e-mail te sturen naar pr@haijwende.nl, graag vóór 16 maart a.s.!

Uiteraard staat het u vrij om iemand mee te nemen naar de ontbijtsessie.09-02

Ontbijtsessie haijwende scaled