Header mvo 1 scaled
MVO
Wij staan voor de maatschappij

Achtste De Haij & Van der Wende Zuidplas Rally

Achtste De Haij & van der Wende Zuidplas Rally goed voor wondertafel Beth San Moerkapelle

Zaterdag 9 september jl. was het weer zover, de door Lionsclub Zevenhuizen georganiseerde De Haij & van der Wende Zuidplas Rally, inmiddels de achtste! Na zeven zonnige zomeredities, leken de weersomstandigheden dit jaar wat minder gunstig. Regen, regen en nog eens regen, echter mocht dat de 70 equipes, die deelnamen aan deze geweldige rally, niet weerhouden om zich te melden op het parkeerterrein van La Baraque te Zevenhuizen. Regendruppels gleden af van de goed gepoetste klassiekers en de ronkende onder de kap gelegen motoren verdampten druppels voor ze goed en wel de carrosserie bereikt hadden!

Ook het team van De Haij & van der Wende Advocaten was uiteraard aanwezig, bestaande uit Gerard van der Wende en zijn vrouw Marina, Reina Oostrom en Petra Mooij. Zij zijn 2e geworden in de rally, wat een mooie prestatie!

Met de opbrengst van de rally komt € 7.500,00 ten gunste aan een “Wondertafel’. Vorig jaar was deze bestemd voor De Zevenster, dit jaar is deze bestemd voor zorgcentrum Beth San in Moerkapelle. De heer Jan Bazen, voorzitter van de rally commissie binnen Lions Club Zevenhuizen, spreekt van een uitermate geslaagde dag. “De weersvoorspellingen waren niet zo gunstig, uiteindelijk viel het gelukkig mee en eindigde de dag met vrolijke zon. Qua opbrengst was de dag zeer geslaagd te noemen! Ook dit jaar zorgden de vele sponsoren en het grote aantal deelnemers voor een prachtige opbrengst.” De “Wondertafel” is speciaal ontwikkeld om de geest van dementerende ouderen te prikkelen. Zo voorkomt men dat ouderen vervallen in verveling en apathie. En dat het werkt, blijkt uit de positieve ervaringen van De Zevenster. Aan het einde van de dag nam de heer Jan-Dirk Meijering de cheque in ontvangst. “Wat een prachtige bijdrage van de Lions” vertelt hij namens het verzorgingstehuis Beth San, “we zijn hier, voor onze bewoners, zo ontzettend blij mee!”

Namens De Haij & Van der Wende Advocaten willen wij de organisatie, The Skymasters en alle deelnemers en sponsoren bedanken voor een zeer geslaagde dag!

Lions Club Zevenhuizen organiseert verschillende activiteiten gedurende het jaar om met de opbrengst goede doelen te ondersteunen, die steeds ook via de website lionsclubzevenhuizen.nl gecommuniceerd worden.

59ba7ca2fd5dcf0001d9c3d5 foto rally zuidplas