Header mvo 1 scaled
MVO
Wij staan voor de maatschappij

Golfteam De Haij & Van der Wende Advocaten speelt 25e editie JCI Vondelpark Open

Op vrijdag 7 juni 2019 organiseerde JCI Amsterdam alweer de 25e editie van het meest bijzondere golftoernooi van Nederland: het JCI Vondelpark Open.

Het mooie Vondelpark in Amsterdam werd voor één ochtend omgetoverd tot een “18 holes” golfbaan! Er waren 16 speelholes waaronder een darthole, daarnaast een haring- en een champagnehole. Er werd dit jaar ook weer gespeeld met softballen om de veiligheid van de bezoekers van het park te waarborgen, want het park is altijd gewoon open.

Aan dit exclusieve evenement beleefden maximaal 36 teams een memorabele dag golven.

Ons golfteam De Haij & Van der Wende Advocaten, bestaande uit Arend van der Knaap, Richard van der Dussen, Arie Dijkshoorn en Gerard van der Wende, deed dit jaar voor de 3e keer mee en moest de cup verdedigen die we vorig jaar hadden gewonnen. Dit jaar zijn we uiteindelijk geëindigd op de 5e plaats van de 18 aanwezige teams.

JCI Amsterdam organiseert dit evenement ter ondersteuning van het Vondelpark. Elk jaar is het doel om geld in te zamelen om de aanwezige zitbanken te kunnen onderhouden en vervangen. Omdat we voor de 3e keer meededen krijgt ons golfteam ook een permanente naamsvermelding op een bankje in het Vondelpark en mochten wij als aandenken een miniatuurbankje uit handen van Prins Maurits van Oranje-Nassau, Van Vollenhoven ontvangen.

Ons golfteam en kantoor dankt de organisatie en alle vrijwilligers die aan deze geweldige golfdag hebben meegewerkt.

5cff78f087bbd159b346ecb7 golfdag vondelpark 1