Header mvo 1 scaled
MVO
Wij staan voor de maatschappij

Verlichting Molenviergang gemoderniseerd dankzij De Haij & Van der Wende Zuidplas Rally

Zaterdag 8 september jl. was het weer zover, de negende editie van de door Lionsclub Zevenhuizen georganiseerde De Haij & van der Wende Zuidplas Rally. Bijna 70 equipes namen dit jaar deel aan deze mooie rally die vanaf het terrein van La Baraque te Zevenhuizen vertrokken. Met gezonde spanning lazen de deelnemers hun navigators en het routeboek. Ondertussen vergaapte bezoekers zich aan de mooie en bijzondere auto’s die in een rij stonden te wachten om te mogen vertrekken.

De voorzitter van de rallycommissie, Cees van Mullem, sprak over een zeer geslaagde dag en de deelnemers hebben genoten van de mooie rit door het uitgestrekte Groene Hart, naar kasteel Haarzuilens en weer terug naar de parkeerplaats van La Baraque.

Met de opbrengst van de rally komt € 7.500,00 ten gunste aan de Stichting Molenviergang Tweemanspolder, die hiermee de verlichting van de molens aan de Molenviergang kan moderniseren. Aan het einde van de dag nam de gelukkige penningmeester Derek de Vries van de Stichting Molenviergang de cheque in ontvangst. De Molenviergang in de Tweemanspolder te Zevenhuizen bestaat uit vier achter elkaar geschakelde molens welke, gedurende bijna twee eeuwen, gezamenlijk het polderniveau op peil hielden. Van 12 t/m 15 september 2018 zal de Molenviergang ’s avonds weer in de schijnwerpers staan, waarbij op vrijdagavond 14 september a.s. de molens ook draaien. Voor meer informatie zie hun website: Stichting Molenviergang

Namens De Haij & Van der Wende Advocaten willen wij de organisatie, de Skymasters, alle deelnemers en sponsoren bedanken voor een wederom zeer geslaagde rallydag!

Lions Club Zevenhuizen organiseert verschillende activiteiten gedurende het jaar om met de opbrengst goede doelen te ondersteunen, die steeds ook via de website lionsclubzevenhuizen.nl gecommuniceerd worden.

5b9a5392572ae573d11b1e6f rally gerard