Moodsetter ondernemersrecht scaled
CORPORATE LAW
WE STAND FOR YOUR CAUSE

Consignment and distribution contracts

Maakt u gebruik van een agent die uw producten namens u verkoopt, of werkt u samen met een distributeur? In beide gevallen is het goed om de spelregels duidelijk te beschrijven, waardoor u zeker weet dat de samenwerking vlekkeloos verloopt.

In deze overeenkomsten besteden wij onder andere aandacht aan de geheimhouding met betrekking tot bedrijfsinformatie en de prijzen waarvoor uw producten verkocht mogen aan de uiteindelijke afnemer. Daarnaast besteden wij aandacht aan de termijn van de overeenkomst. Vaak sluit u een agentuur- of distributieovereenkomst voor onbepaalde tijd, waardoor het lastig kan zijn om de overeenkomst te beëindigen. Naast deze algemene vraagstukken, besteden wij veel aandacht aan specifieke onderdelen, die juist belangrijk zijn in de markt waarin u opereert.

Wij kunnen u adviseren als u gebruikmaakt van een agentuur- of distributieovereenkomst. Daarnaast kunnen wij de overeenkomsten voor u opstellen. Wij zorgen dat wij eerst u, uw contractspartij en uw markt kennen. Zo kunnen wij de optimale overeenkomst voor u opstellen.

Stay informed

Sign up for our newsletter