Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Moodsetter lennart scaled﹖id=2201
Lennart hordijk
Ik sta voor uw zaak

Bas van der Eijk

Tijdens vakanties maakt Bas graag reizen naar exotische bestemmingen. Bas heeft interesse in nieuwe avonturen en staat open voor het onbekende. Zijn ontdekkingen en belevenissen legt hij allemaal vast met zijn fotocamera. Hij weet daarbij de zaken heel goed en met uiterste precisie bij de kern te pakken. Dit helpt hem ook bij zijn werk als advocaat, waardoor hij uitstekend hoofd- en bijzaken kan onderscheiden en oog heeft voor detail.

Als advocaat bij De Haij & Van der Wende richt Bas zich voornamelijk op het contractenrecht voor ondernemingen. Zijn praktijk spitst zich onder meer toe op adviseren en procederen op het gebied van huurrecht. Hij helpt ondernemers graag met passende en praktische oplossingen, waardoor hij het ondernemen voor hen vergemakkelijkt.

Bas is daarnaast actief bij de Lions in Nieuwerkerk aan de IJsel. De Lions Nieuwerkerk zetten zich o.a. in voor hulpbehoevenden. Door sociale betrokkenheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid weet hij wat er speelt in de samenleving en draagt hij tegelijkertijd bij aan een betere wereld.

Bas heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Hoofdrechtsgebied

  • Huurrecht
  • Verbintenissenrecht

Subrechtsgebied

  • Bedrijfsruimte

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Blijf juridisch op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief