Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Geslaagde interactieve ontbijtsessie “Uw vordering veilig stellen en incasseren d.m.v. het leggen van beslag”

Lennart

Vanochtend waren wij weer vroeg uit de veren voor het presenteren van een ontbijtsessie voor onze klanten in het altijd gezellige en gastvrije clubhuis van Golfclub Capelle. Deze ontbijtsessie werd dit keer gepresenteerd door Lennart Hordijk van ons kantoor en gerechtsdeurwaarder Matthias Karreman, werkzaam bij Deurwaarder en Incassobureau LikiFin te Rotterdam. Het onderwerp van de ontbijtsessie was “Uw vordering veilig stellen en incasseren d.m.v. het leggen van beslag”.

Iedere ondernemer wordt wel eens geconfronteerd met een debiteur die haar rekening niet betaalt. Gelukkig lukt het vaak in onderling overleg om uiteindelijk betaling te verkrijgen. Een simpele betalingsherinnering is soms al voldoende, maar wat als uw debiteur ondanks uw eigen inspanningen weigerachtig blijft met het betalen van de vordering? Welke mogelijkheden zijn er dan om uw vordering veilig te stellen en uiteindelijk te incasseren? Welke stappen kunnen en moeten wij als uw advocaat en deurwaarder nemen en wat is daarvoor nodig om zo snel en adequaat mogelijk te handelen?

Het was een zeer leuke en interactieve presentatie waar al deze vragen aan bod zijn gekomen.

Mocht u over dit onderwerp vragen hebben of meer informatie wensen, dan kunt u uiteraard contact opnemen met Lennart Hordijk.

Logo Haij Wende

De Haij & van der Wende

Advocaten
Dennis rond 200x200

Dennis Oud

Advocaat
Erwin rond 200x200

Erwin den Hartog

Advocaat Ondernemingsrecht en Vastgoedrecht
Fleur 1

Fleur Huisman

Advocaat Omgevingsrecht
Petra lindhout pf

Petra Lindthout

Advocaat Omgevingsrecht
Tessa rond 200x200

Tessa Sipkema

Advocaat Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht
Gerard rond 200x200

Gerard van der Wende

Advocaat Bestuursrecht en Personen- en Familierecht
Elke 1

Elke Hofman-Bijvank

Advocaat Arbeidsrecht

Mogelijk ook interessant voor u:

Test news item

Wij wijzen erop dat de inhoud van onze website (inclusief eventuele juridische bijdragen) uitsluitend bedoeld is voor niet-bindende informatieve doeleinden en niet dient als juridisch advies in strikte zin. De inhoud van deze site kan en mag niet dienen als vervanging van individueel en bindend juridisch advies dat betrekking heeft op jouw specifieke situatie. Alle informatie wordt daarom verstrekt zonder garantie voor juistheid, volledigheid en actualiteit.

Blijf juridisch op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief