Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Moodsetter vastgoedrecht scaled
Vastgoedrecht
Contracten (koop/verkoop, overeenkomsten algemeen)

Contracten (koop/verkoop, overeenkomsten algemeen)

Alles tot op de punt en komma dichttimmeren? Of juist ruimte laten om later in een project nog nadere afspraken te maken? Welke manier van contracteren passend is, verschilt per situatie. Onze advocaten adviseren waarover u vooral wèl en waarover u liever géén afspraken wil maken en welke contractsvorm wenselijk of voorgeschreven is in uw specifieke situatie.

Bij koop en verkoop van onroerend goed lichten wij u voor welke verplichtingen u heeft, zoals bijvoorbeeld de onderzoeksplicht of mededelingsplicht, maar ook wanneer boeteclausules in beeld komen of gebrekenregelingen gelden. Wij brengen zakelijke rechten die spelen in beeld (zoals erfdienstbaarheden, opstalrechten etc.) en bezien welke zekerheden nodig zijn en welke vrijwaringen (bijvoorbeeld rondom bodemvervuiling) belangrijk voor u kunnen zijn.

Contracten worden vaak voor langere periode gesloten of omvatten niet alledaagse aankopen, vaak voor aanzienlijke bedragen. Juist daarom vinden wij het belangrijk de cliënt en diens bedrijfsvoering goed te kennen. Wij investeren in het opbouwen van een langdurige relatie. Op die manier kunnen wij u optimaal bijstaan. Welk contract het ook betreft, u bent bij ons aan het juiste adres.  

Blijf juridisch op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief