Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Moodsetter ondernemersrecht scaled
Ondernemingsrecht
Wij staan voor uw zaak

Begeleiden en voeren van onderhandelingen

Onderhandelen is iets waar ondernemers dagelijks mee te maken hebben. Onderhandelingen zijn immers de gesprekken die vaak voorafgaan aan een overeenkomst. Belangrijk uitgangspunt bij onderhandelingen is dat die vooral moeten gaan over belangen, en niet over standpunten Als de belangen van beide onderhandelende partijen eenmaal helder zijn, dan wordt het bereiken van overeenstemming een stuk waarschijnlijker. De juristen van De Haij & Van der Wende kunnen onderhandelingen voor een onderneming voeren, maar ook bemiddelend en adviserend aanwezig zijn.

Als het om juridische kwesties gaat, dan is onderhandelen vaak de meest wenselijke manier om uit een mogelijke conflictsituatie te geraken. Denk aan situaties rond de beëindiging van een arbeidsovereenkomst, maar ook over contractuele voorwaarden, of over de aankoop van vastgoed. En onderhandelingen zijn ook de aangewezen manier om een eventuele misstand op te lossen. Het alternatief voor een succesvolle onderhandeling is immers vaak een juridische procedure, en daar zit geen ondernemer op te wachten.

De Haij & Van der Wende kan ondernemingen, particulieren en overheden begeleiden bij onderhandelingen. Onze advocaten hebben de kennis en ervaring om onderhandelingen in elke situatie effectief en resultaatgericht te voeren. Mocht het desondanks toch tot een rechtszaak komen, dan ben je ook op dat gebied bij ons in goede handen.

Blijf juridisch op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief