Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Gerard van der Wende
Gerard van der wende
Ik sta voor uw zaak

Gerard van der Wende

Bent u een wielrenner en houdt u van snelheid? Grote kans dat u al eens door Gerard bent ingehaald. Als eerste over de finishlijn komen, dat is de drive van Gerard. Zijn competitieve karakter komt ook tot uiting in zijn werk als advocaat. Zijn fanatieke houding draagt vaak bij aan een goede afronding van de zaak.

Gerard is zowel juridisch (cum laude) als bedrijfseconomisch afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Door zijn brede studieachtergrond is hij in staat zijn zaken in een ruimer perspectief te plaatsen. Zijn kennis en ervaring, aangevuld met een goed portie humor, maken hem voor veel ondernemers een fijne sparringpartner.

Met zijn bestuurslidmaatschap bij de Vereniging Molenvrienden en als Lionslid is Gerard ook maatschappelijk zeer betrokken. Als klap op de vuurpijl: wist u ook dat Gerard jaarlijks de Sinterklaas is in Zevenhuizen en Moerkapelle?

Gerard heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Hoofdrechtsgebied

  • Bestuursrecht
  • Personen- en Familierecht

Subrechtsgebied

  • Handhavingsrecht
  • Alimentatiezaken, omgangsregelingen, echtscheidingen

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Blijf juridisch op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief