Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Geslaagde Golfdag ⛳ De Haij & Van der Wende Advocaten 25 jarig bestaan!

De Haij & Van der Wende is sinds 2020 hoofdsponsor van Golfclub Capelle. Golfclub Capelle is een Verenigingsbaan waar iedereen zich snel thuis voelt. Van topwedstrijden tot vrij spelen; bij Golfclub Capelle kunnen leden en bezoekers door de ruime speelmogelijkheden heerlijk golfen. Goede oefenfaciliteiten en een actieve golfschool bieden uitstekende mogelijkheden om golfen te leren of te verbeteren.

In het kader van ons 25 jarig bestaan organiseerde wij afgelopen donderdag 2 september 2021 een geheel verzorgde sportieve golfdag voor onze klanten bij deze mooie Golfclub. Ruim 100 deelnemers waren aanwezig en speelde een mooie golfwedstrijd of namen deel aan de golfclinic. De gezelligheid, de fijne ontspannen sfeer en het mooie weer hebben er zeker voor gezorgd dat het een onvergetelijke mooie golfdag voor ons allemaal is geworden. Wij hebben genoten!

Om nog even na te genieten, kunt u de sfeerimpressie video via ons YouTube-kanaal bekijken: https://lnkd.in/ew3PuThT

Namens het hele team van De Haij & Van der Wende Advocaten bedanken wij alle deelnemers, de organisatie van Golfclub Capelle, uiteraard ook de bediening van restaurant Mulligan voor deze zeer geslaagde dag en KrabMedia B.V. voor deze mooie sfeerimpressie.

Logo Haij Wende

De Haij & van der Wende

Advocaten
Dennis rond 200x200

Dennis Oud

Advocaat
Erwin rond 200x200

Erwin den Hartog

Advocaat Ondernemingsrecht en Vastgoedrecht
Fleur 1

Fleur Huisman

Advocaat Omgevingsrecht
Petra lindhout pf

Petra Lindthout

Advocaat Omgevingsrecht
Tessa rond 200x200

Tessa Sipkema

Advocaat Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht
Gerard rond 200x200

Gerard van der Wende

Advocaat Bestuursrecht en Personen- en Familierecht
Elke 1

Elke Hofman-Bijvank

Advocaat Arbeidsrecht

Mogelijk ook interessant voor u:

Test news item

Wij wijzen erop dat de inhoud van onze website (inclusief eventuele juridische bijdragen) uitsluitend bedoeld is voor niet-bindende informatieve doeleinden en niet dient als juridisch advies in strikte zin. De inhoud van deze site kan en mag niet dienen als vervanging van individueel en bindend juridisch advies dat betrekking heeft op jouw specifieke situatie. Alle informatie wordt daarom verstrekt zonder garantie voor juistheid, volledigheid en actualiteit.

Blijf juridisch op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief