Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

De Haij & Van der Wende Advocaten nieuwe hoofdsponsor van het Oogstfeest in Zevenhuizen!

Gerard

Oogstfeest hoofdsponsorschap 1536x1037

Met trots kondigen wij aan dat wij voor de komende drie jaar de nieuwe hoofdsponsor zijn van het Oogstfeest in Zevenhuizen! πŸ₯³

In het zonnetje β˜€οΈ en onder het genot van een glaasje champagne πŸ₯‚ werd op dinsdag 27 februari jl. het sponsorcontract getekend door Gerard van der Wende en de voorzitter van de Oogstfeestcommissie, Arie Dijkshoorn, op een wel heel bekende locatie in het dorp. Het Oogstfeest in Zevenhuizen, dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt, is een van de jaarlijkse hoogtepunten in Zevenhuizen en de gemeente Zuidplas. Daar dragen wij als betrokken kantoor graag aan bij.

Ons kantoor heeft een nieuw team samengesteld met collega’s Fleur Huisman en Petra Lindhout, dat gespecialiseerd is in de Omgevingswet en het omgevingsrecht. Er gebeurt in Zevenhuizen best veel en ook het omgevingsrecht zelf is steeds aan veranderingen onderhevig. Het Oogstfeest draait juist om de polder en de landerijen eromheen. Daarom willen wij graag kenbaar maken dat u ook voor zaken op het gebied van omgevingsrecht of de Omgevingswet bij ons kantoor terecht kunt en als sponsor actief bijdragen aan dit mooie evenement.

Het Oogstfeest zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 7 september a.s., noteer de datum alvast in uw agenda, want dit feest mag u niet missen! Een dag vol vertier, gezellige kraampjes, lekker eten en drinken, muziek, een echt dorpsfeest voor iedereen, van jong tot oud!

Logo Haij Wende

De Haij & van der Wende

Advocaten
Dennis rond 200x200

Dennis Oud

Advocaat
Erwin rond 200x200

Erwin den Hartog

Advocaat Ondernemingsrecht en Vastgoedrecht
Fleur 1

Fleur Huisman

Advocaat Omgevingsrecht
Petra lindhout pf

Petra Lindthout

Advocaat Omgevingsrecht
Tessa rond 200x200

Tessa Sipkema

Advocaat Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht
Gerard rond 200x200

Gerard van der Wende

Advocaat Bestuursrecht en Personen- en Familierecht
Elke 1

Elke Hofman-Bijvank

Advocaat Arbeidsrecht

Mogelijk ook interessant voor u:

Test news item

Wij wijzen erop dat de inhoud van onze website (inclusief eventuele juridische bijdragen) uitsluitend bedoeld is voor niet-bindende informatieve doeleinden en niet dient als juridisch advies in strikte zin. De inhoud van deze site kan en mag niet dienen als vervanging van individueel en bindend juridisch advies dat betrekking heeft op jouw specifieke situatie. Alle informatie wordt daarom verstrekt zonder garantie voor juistheid, volledigheid en actualiteit.

Blijf juridisch op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief