Aanmelden Ontbijtsessie donderdag 6 oktober 2022 “Uw vordering veilig stellen en incasseren d.m.v. het leggen van beslag”

SAVE THE DATE!

Op donderdag 6 oktober 2022 organiseren wij weer voor u een niet te missen ontbijtsessie, met dit keer als onderwerp “Uw vordering veilig stellen en incasseren door middel van het leggen van beslag”. Deze ontbijtsessie zal gepresenteerd worden door mr. Lennart Hordijk van ons kantoor in samenwerking met gerechtsdeurwaarder Matthias Karreman, werkzaam bij Deurwaarder en Incassobureau Likifin te Rotterdam.

Iedere ondernemer wordt wel eens geconfronteerd met een debiteur die haar rekening niet betaalt. Gelukkig lukt het vaak in onderling overleg om uiteindelijk betaling te verkrijgen. Een simpele betalingsherinnering is soms al voldoende, maar wat als uw debiteur ondanks uw eigen inspanningen weigerachtig blijft met het betalen van de vordering? Welke mogelijkheden zijn er dan om uw vordering veilig te stellen en uiteindelijk te incasseren? Welke stappen kunnen en moeten wij als uw advocaat en deurwaarder nemen en wat is daarvoor nodig om zo snel en adequaat mogelijk te handelen? Antwoorden op deze vragen komen in deze ontbijtsessie aan bod. In een tijd waarin de inflatie hoog is en de prijzen voor een ieder stijgen, is dit een interessante en informatieve ontbijtsessie!

De ontbijtsessie zal plaatsvinden bij Golfclub Capelle aan het adres ‘s-Gravenweg 311. Netwerken en genieten van een heerlijk ontbijt in het gezellige clubhuis. Een routebeschrijving vindt u hier

Programma:
07:30 uur – Inloop met koffie en/of thee
07.45 uur – ontbijtbuffet
08.00 uur – start ontbijtsessie
09.00 uur – afsluiting met koffie en thee

Bent u er ook weer bij?

U kunt zich direct kosteloos aanmelden via onderstaande blauwe button of een e-mail te sturen naar pr@haijwende.nl o.v.v. “ontbijtsessie 6 oktober 2022″.

Uiteraard staat het u vrij om iemand mee te nemen naar de ontbijtsessie.

Graag tot dan!

Logo Haij Wende

De Haij & van der Wende

Lawyers
Dennis rond 200x200

Dennis Oud

Lawyer
Erwin rond 200x200

Erwin den Hartog

Corporate law, Real estate law
Fleur 1

Fleur Huisman

Environmental law
Petra lindhout pf

Petra Lindthout

Environmental law
Tessa rond 200x200

Tessa Sipkema

Employment law, Corporate law
Gerard rond 200x200

Gerard van der Wende

Administrative law and Family law
Elke 1

Elke Hofman-Bijvank

Emplyment law
Bekijk button

Possibly also of interest to you

Test news item

Please note that the content of our website (including any legal submissions) is for non-binding informational purposes only and does not serve as legal advice in the strict sense. The content of this site cannot and should not serve as a substitute for individual and binding legal advice relating to your specific situation. All information is therefore provided without guarantee of accuracy, completeness and timeliness.

Stay informed

Sign up for our newsletter