Golfteam De Haij & Van der Wende Advocaten te Rotterdam wint JCI Vondel Open te Amsterdam!

Op vrijdag 8 juni 2018 deed het golfteam van De Haij & Van der Wende Advocaten, bestaande uit Arend van der Knaap, Richard van der Dussen en Gerard van der Wende, mee aan de JCI Vondel Open. Dat is een golftoernooi dat voor de 24e keer werd georganiseerd en zich afspeelde in het Vondelpark te Amsterdam. In het vondelpark wordt een 18-holes golfbaan uitgezet en wordt er gespeeld met wat zachtere ballen, omdat anders de bezoekers van het park daar te veel hinder van zouden ondervinden. Door deel te nemen aan dit mooie golftoernooi, komt de opbrengst geheel ten goede van de Stichting Hart voor het Vondelpark.

De laatste drie jaar won The Dutch, maar dit jaar bleven die steken op een gedeelde tweede plaats en was de overwinning voor De Haij & Van der Wende Advocaten te Rotterdam!

Namens ons team danken wij de organisatie en alle vrijwilligers die aan deze geweldige golfdag hebben meegewerkt!

Logo Haij Wende

De Haij & van der Wende

Lawyers
Dennis rond 200x200

Dennis Oud

Lawyer
Erwin rond 200x200

Erwin den Hartog

Corporate law, Real estate law
Fleur 1

Fleur Huisman

Environmental law
Petra lindhout pf

Petra Lindthout

Environmental law
Tessa rond 200x200

Tessa Sipkema

Employment law, Corporate law
Gerard rond 200x200

Gerard van der Wende

Administrative law and Family law
Elke 1

Elke Hofman-Bijvank

Emplyment law
Bekijk button

Possibly also of interest to you

Test news item

Please note that the content of our website (including any legal submissions) is for non-binding informational purposes only and does not serve as legal advice in the strict sense. The content of this site cannot and should not serve as a substitute for individual and binding legal advice relating to your specific situation. All information is therefore provided without guarantee of accuracy, completeness and timeliness.

Stay informed

Sign up for our newsletter