Verlichting Molenviergang gemoderniseerd dankzij De Haij & Van der Wende Zuidplas Rally

Zaterdag 8 september jl. was het weer zover, de negende editie van de door Lionsclub Zevenhuizen georganiseerde De Haij & van der Wende Zuidplas Rally. Bijna 70 equipes namen dit jaar deel aan deze mooie rally die vanaf het terrein van La Baraque te Zevenhuizen vertrokken. Met gezonde spanning lazen de deelnemers hun navigators en het routeboek. Ondertussen vergaapte bezoekers zich aan de mooie en bijzondere auto’s die in een rij stonden te wachten om te mogen vertrekken.

De voorzitter van de rallycommissie, Cees van Mullem, sprak over een zeer geslaagde dag en de deelnemers hebben genoten van de mooie rit door het uitgestrekte Groene Hart, naar kasteel Haarzuilens en weer terug naar de parkeerplaats van La Baraque.

Met de opbrengst van de rally komt € 7.500,00 ten gunste aan de Stichting Molenviergang Tweemanspolder, die hiermee de verlichting van de molens aan de Molenviergang kan moderniseren. Aan het einde van de dag nam de gelukkige penningmeester Derek de Vries van de Stichting Molenviergang de cheque in ontvangst. De Molenviergang in de Tweemanspolder te Zevenhuizen bestaat uit vier achter elkaar geschakelde molens welke, gedurende bijna twee eeuwen, gezamenlijk het polderniveau op peil hielden. Van 12 t/m 15 september 2018 zal de Molenviergang ’s avonds weer in de schijnwerpers staan, waarbij op vrijdagavond 14 september a.s. de molens ook draaien. Voor meer informatie zie hun website: Stichting Molenviergang

Namens De Haij & Van der Wende Advocaten willen wij de organisatie, de Skymasters, alle deelnemers en sponsoren bedanken voor een wederom zeer geslaagde rallydag!

Lions Club Zevenhuizen organiseert verschillende activiteiten gedurende het jaar om met de opbrengst goede doelen te ondersteunen, die steeds ook via de website lionsclubzevenhuizen.nl gecommuniceerd worden.

Logo Haij Wende

De Haij & van der Wende

Lawyers
Dennis rond 200x200

Dennis Oud

Lawyer
Erwin rond 200x200

Erwin den Hartog

Corporate law, Real estate law
Fleur 1

Fleur Huisman

Environmental law
Petra lindhout pf

Petra Lindthout

Environmental law
Tessa rond 200x200

Tessa Sipkema

Employment law, Corporate law
Gerard rond 200x200

Gerard van der Wende

Administrative law and Family law
Elke 1

Elke Hofman-Bijvank

Emplyment law
Bekijk button

Possibly also of interest to you

Test news item

Please note that the content of our website (including any legal submissions) is for non-binding informational purposes only and does not serve as legal advice in the strict sense. The content of this site cannot and should not serve as a substitute for individual and binding legal advice relating to your specific situation. All information is therefore provided without guarantee of accuracy, completeness and timeliness.

Stay informed

Sign up for our newsletter