Geslaagde interactieve ontbijtsessie “Uw vordering veilig stellen en incasseren d.m.v. het leggen van beslag”

Lennart

Vanochtend waren wij weer vroeg uit de veren voor het presenteren van een ontbijtsessie voor onze klanten in het altijd gezellige en gastvrije clubhuis van Golfclub Capelle. Deze ontbijtsessie werd dit keer gepresenteerd door Lennart Hordijk van ons kantoor en gerechtsdeurwaarder Matthias Karreman, werkzaam bij Deurwaarder en Incassobureau LikiFin te Rotterdam. Het onderwerp van de ontbijtsessie was “Uw vordering veilig stellen en incasseren d.m.v. het leggen van beslag”.

Iedere ondernemer wordt wel eens geconfronteerd met een debiteur die haar rekening niet betaalt. Gelukkig lukt het vaak in onderling overleg om uiteindelijk betaling te verkrijgen. Een simpele betalingsherinnering is soms al voldoende, maar wat als uw debiteur ondanks uw eigen inspanningen weigerachtig blijft met het betalen van de vordering? Welke mogelijkheden zijn er dan om uw vordering veilig te stellen en uiteindelijk te incasseren? Welke stappen kunnen en moeten wij als uw advocaat en deurwaarder nemen en wat is daarvoor nodig om zo snel en adequaat mogelijk te handelen?

Het was een zeer leuke en interactieve presentatie waar al deze vragen aan bod zijn gekomen.

Mocht u over dit onderwerp vragen hebben of meer informatie wensen, dan kunt u uiteraard contact opnemen met Lennart Hordijk.

Logo Haij Wende

De Haij & van der Wende

Lawyers
Dennis rond 200x200

Dennis Oud

Lawyer
Erwin rond 200x200

Erwin den Hartog

Corporate law, Real estate law
Fleur 1

Fleur Huisman

Environmental law
Petra lindhout pf

Petra Lindthout

Environmental law
Tessa rond 200x200

Tessa Sipkema

Employment law, Corporate law
Gerard rond 200x200

Gerard van der Wende

Administrative law and Family law
Elke 1

Elke Hofman-Bijvank

Emplyment law
Bekijk button

Possibly also of interest to you

Test news item

Please note that the content of our website (including any legal submissions) is for non-binding informational purposes only and does not serve as legal advice in the strict sense. The content of this site cannot and should not serve as a substitute for individual and binding legal advice relating to your specific situation. All information is therefore provided without guarantee of accuracy, completeness and timeliness.

Stay informed

Sign up for our newsletter