Puike rally Experience

Stichting Puik voor Elkaar bedankt de rallyrijders voor deelname aan een geweldige dag.

Met ronkende motoren kwamen ze op zaterdag 30 september 2017 met 61 equipes aan bij Historyland in Hellevoetsluis, waar iedereen warm werd ontvangen door drs. Arie van den Ban en zijn team. Na koffie, puike gebakjes en het ontvangen van een goedgevulde goodybag, gingen de auto’s op weg. Ondanks het regenachtige weer, was de sfeer er zeker niet minder om.

De gehele dag cruiseden de auto’s over de mooiste wegen op Goeree-Overflakkee waarbij onderweg talrijke verrassende en spannende zoekopdrachten te doen waren. De bonte stoet van prachtig versierde auto’s en feestelijk uitgedoste deelnemers trok een hoop bekijks.

Na de rally werd er gezellig geborreld en een barbecue gehouden en daarna vond de prijsuitreiking plaats. Een van de vele mooie en originele prijzen, een Gouden WC-borstel, werd overigens uitgereikt door columniste Ebru Umar. Het team van De Haij & Van der Wende Advocaten was deze dag uiteraard ook aanwezig, bestaande uit Gerard van der Wende en Marcel de Oude. Zij zijn 1e geworden in de rally!

De avond eindigde, na een veiling en loterij met een spetterend feest. Mede dankzij de prachtige opbrengst van € 36.706,00 kijken de Stichting Puik voor Elkaar en haar vrijwilligers terug op een zeer geslaagde rally. De opbrengst van deze Puike Rally Experience komt ten goede aan de Stichting Puik voor Elkaar. De rally is door vrijwilligers georganiseerd in samenwerking met Theo van Erkel, die de route voor zijn rekening had genomen. Iedereen heeft zich geheel belangeloos ingezet.

De Stichting Puik voor Elkaar geeft pruiken aan vrouwen die als gevolg van behandelingen tegen kanker hun haar (gaan) verliezen en zelf geen pruik kunnen betalen.

Namens De Haij & Van der Wende Advocaten bedanken wij de organisatie, alle deelnemers en sponsoren voor een zeer geslaagde dag!

Logo Haij Wende

De Haij & van der Wende

Lawyers
Dennis rond 200x200

Dennis Oud

Lawyer
Erwin rond 200x200

Erwin den Hartog

Corporate law, Real estate law
Fleur 1

Fleur Huisman

Environmental law
Petra lindhout pf

Petra Lindthout

Environmental law
Tessa rond 200x200

Tessa Sipkema

Employment law, Corporate law
Gerard rond 200x200

Gerard van der Wende

Administrative law and Family law
Elke 1

Elke Hofman-Bijvank

Emplyment law
Bekijk button

Possibly also of interest to you

Test news item

Please note that the content of our website (including any legal submissions) is for non-binding informational purposes only and does not serve as legal advice in the strict sense. The content of this site cannot and should not serve as a substitute for individual and binding legal advice relating to your specific situation. All information is therefore provided without guarantee of accuracy, completeness and timeliness.

Stay informed

Sign up for our newsletter