Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Puike rally Experience

Stichting Puik voor Elkaar bedankt de rallyrijders voor deelname aan een geweldige dag.

Met ronkende motoren kwamen ze op zaterdag 30 september 2017 met 61 equipes aan bij Historyland in Hellevoetsluis, waar iedereen warm werd ontvangen door drs. Arie van den Ban en zijn team. Na koffie, puike gebakjes en het ontvangen van een goedgevulde goodybag, gingen de auto’s op weg. Ondanks het regenachtige weer, was de sfeer er zeker niet minder om.

De gehele dag cruiseden de auto’s over de mooiste wegen op Goeree-Overflakkee waarbij onderweg talrijke verrassende en spannende zoekopdrachten te doen waren. De bonte stoet van prachtig versierde auto’s en feestelijk uitgedoste deelnemers trok een hoop bekijks.

Na de rally werd er gezellig geborreld en een barbecue gehouden en daarna vond de prijsuitreiking plaats. Een van de vele mooie en originele prijzen, een Gouden WC-borstel, werd overigens uitgereikt door columniste Ebru Umar. Het team van De Haij & Van der Wende Advocaten was deze dag uiteraard ook aanwezig, bestaande uit Gerard van der Wende en Marcel de Oude. Zij zijn 1e geworden in de rally!

De avond eindigde, na een veiling en loterij met een spetterend feest. Mede dankzij de prachtige opbrengst van € 36.706,00 kijken de Stichting Puik voor Elkaar en haar vrijwilligers terug op een zeer geslaagde rally. De opbrengst van deze Puike Rally Experience komt ten goede aan de Stichting Puik voor Elkaar. De rally is door vrijwilligers georganiseerd in samenwerking met Theo van Erkel, die de route voor zijn rekening had genomen. Iedereen heeft zich geheel belangeloos ingezet.

De Stichting Puik voor Elkaar geeft pruiken aan vrouwen die als gevolg van behandelingen tegen kanker hun haar (gaan) verliezen en zelf geen pruik kunnen betalen.

Namens De Haij & Van der Wende Advocaten bedanken wij de organisatie, alle deelnemers en sponsoren voor een zeer geslaagde dag!

Logo Haij Wende

De Haij & van der Wende

Advocaten
Dennis rond 200x200

Dennis Oud

Advocaat
Erwin rond 200x200

Erwin den Hartog

Advocaat Ondernemingsrecht en Vastgoedrecht
Fleur 1

Fleur Huisman

Advocaat Omgevingsrecht
Petra lindhout pf

Petra Lindthout

Advocaat Omgevingsrecht
Tessa rond 200x200

Tessa Sipkema

Advocaat Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht
Gerard rond 200x200

Gerard van der Wende

Advocaat Bestuursrecht en Personen- en Familierecht
Elke 1

Elke Hofman-Bijvank

Advocaat Arbeidsrecht

Mogelijk ook interessant voor u:

Test news item

Wij wijzen erop dat de inhoud van onze website (inclusief eventuele juridische bijdragen) uitsluitend bedoeld is voor niet-bindende informatieve doeleinden en niet dient als juridisch advies in strikte zin. De inhoud van deze site kan en mag niet dienen als vervanging van individueel en bindend juridisch advies dat betrekking heeft op jouw specifieke situatie. Alle informatie wordt daarom verstrekt zonder garantie voor juistheid, volledigheid en actualiteit.

Blijf juridisch op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief