Sponsor Golfdag Rotterdams Golfopen

Wat was het toch jammer dat de altijd zo gezellige sponsor golfdag op vrijdag 1 juli van dit jaar geen doorgang kon vinden wegens extreme weersomstandigheden. De condities van de baan waren na al die heftige regenbuien zodanig verslechterd, dat deze helemaal onder water lag! De golfdag moest echter verplaatst worden naar een andere datum.

De nieuwe datum voor de sponsor golfdag was vrijdag 9 september jl., en wat voor een dag was dat! Het was schitterend weer, de zon scheen volop, de baan lag er prachtig bij, alle sponsoren waren aanwezig en iedereen was vol goede moed.

Tijdens het sponsor golftoernooi werd er ook aandacht besteed aan de Stichting Gijsje Eigenwijsje. Deze Stichting biedt een gezin/kind een gratis verblijf in haar eigen, volledig ingericht en op een ziek kind afgestemd, vakantiehuis. Er is een heel mooi bedrag opgehaald voor deze Stichting.

Ook het team van De Haij & Van der Wende Advocaten was uiteraard aanwezig, bestaande uit Arend van der Knaap, George Moonen, Ted Vollebregt en Gerard van der Wende.

Wij feliciteren Maasmond met hun overwinning en de organisatie wordt bij deze hartelijk bedankt voor de geweldige golfdag!

Logo Haij Wende

De Haij & van der Wende

Lawyers
Dennis rond 200x200

Dennis Oud

Lawyer
Erwin rond 200x200

Erwin den Hartog

Corporate law, Real estate law
Fleur 1

Fleur Huisman

Environmental law
Petra lindhout pf

Petra Lindthout

Environmental law
Tessa rond 200x200

Tessa Sipkema

Employment law, Corporate law
Gerard rond 200x200

Gerard van der Wende

Administrative law and Family law
Elke 1

Elke Hofman-Bijvank

Emplyment law
Bekijk button

Possibly also of interest to you

Test news item

Please note that the content of our website (including any legal submissions) is for non-binding informational purposes only and does not serve as legal advice in the strict sense. The content of this site cannot and should not serve as a substitute for individual and binding legal advice relating to your specific situation. All information is therefore provided without guarantee of accuracy, completeness and timeliness.

Stay informed

Sign up for our newsletter