Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Sponsor Golfdag Rotterdams Golfopen

Wat was het toch jammer dat de altijd zo gezellige sponsor golfdag op vrijdag 1 juli van dit jaar geen doorgang kon vinden wegens extreme weersomstandigheden. De condities van de baan waren na al die heftige regenbuien zodanig verslechterd, dat deze helemaal onder water lag! De golfdag moest echter verplaatst worden naar een andere datum.

De nieuwe datum voor de sponsor golfdag was vrijdag 9 september jl., en wat voor een dag was dat! Het was schitterend weer, de zon scheen volop, de baan lag er prachtig bij, alle sponsoren waren aanwezig en iedereen was vol goede moed.

Tijdens het sponsor golftoernooi werd er ook aandacht besteed aan de Stichting Gijsje Eigenwijsje. Deze Stichting biedt een gezin/kind een gratis verblijf in haar eigen, volledig ingericht en op een ziek kind afgestemd, vakantiehuis. Er is een heel mooi bedrag opgehaald voor deze Stichting.

Ook het team van De Haij & Van der Wende Advocaten was uiteraard aanwezig, bestaande uit Arend van der Knaap, George Moonen, Ted Vollebregt en Gerard van der Wende.

Wij feliciteren Maasmond met hun overwinning en de organisatie wordt bij deze hartelijk bedankt voor de geweldige golfdag!

Logo Haij Wende

De Haij & van der Wende

Advocaten
Dennis rond 200x200

Dennis Oud

Advocaat
Erwin rond 200x200

Erwin den Hartog

Advocaat Ondernemingsrecht en Vastgoedrecht
Fleur 1

Fleur Huisman

Advocaat Omgevingsrecht
Petra lindhout pf

Petra Lindthout

Advocaat Omgevingsrecht
Tessa rond 200x200

Tessa Sipkema

Advocaat Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht
Gerard rond 200x200

Gerard van der Wende

Advocaat Bestuursrecht en Personen- en Familierecht
Elke 1

Elke Hofman-Bijvank

Advocaat Arbeidsrecht

Mogelijk ook interessant voor u:

Test news item

Wij wijzen erop dat de inhoud van onze website (inclusief eventuele juridische bijdragen) uitsluitend bedoeld is voor niet-bindende informatieve doeleinden en niet dient als juridisch advies in strikte zin. De inhoud van deze site kan en mag niet dienen als vervanging van individueel en bindend juridisch advies dat betrekking heeft op jouw specifieke situatie. Alle informatie wordt daarom verstrekt zonder garantie voor juistheid, volledigheid en actualiteit.

Blijf juridisch op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief