Symposium on Pensions & Employment Law

Dennis

Welkom Dennis en Peter 1536x945

Op donderdag 16 november jl. organiseerde ons kantoor in samenwerking met Van Steensel Assurantiën BV een symposium over Pensioen en Arbeidsrecht!

Zo’n 70 ondernemers en medewerkers HR verzamelde zich in het gastvrije Kennis- en ontmoetingscentrum VNAB aan de Boompjes te Rotterdam voor een informatieve middag vol nieuwe Arbeidsrecht wetsontwikkelingen en Wet toekomst Pensioenen.

Namens ons kantoor spraken Dennis Oud en Tessa Sipkema onze klanten en de klanten van Van Steensel bij over actualiteiten in het Arbeidsrecht, zoals nieuwe arbeidsrecht wetsontwikkelingen die belangrijk zijn voor werkgevers en gaven de laatste stand van de rechtspraak op het gebied van grensoverschrijdend gedrag en Zelfstandigen Zonder Personeel.

Flip Ackema (Pensioen Advies Groep Legal Services) praatte de ondernemers bij over de Wet toekomst pensioenen en wat dit allemaal met zich meebrengt.

Tevens werden er een aantal casussen voorgelegd en werden er de nodige vragen over en weer gesteld. Na de presentatie werd er nog uitgebreid nagepraat over deze onderwerpen onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Kortom; een zeer geslaagde interactief symposium en voor herhaling vatbaar!

Graag bedanken wij alle aanwezigen en in het bijzonder Peter Schoneveld van Van Steensel Assurantiën voor de prettige samenwerking en VNAB voor het gastvrije ontvangst en de goedverzorgde middag.

Logo Haij Wende

De Haij & van der Wende

Lawyers
Dennis rond 200x200

Dennis Oud

Lawyer
Erwin rond 200x200

Erwin den Hartog

Corporate law, Real estate law
Fleur 1

Fleur Huisman

Environmental law
Petra lindhout pf

Petra Lindthout

Environmental law
Tessa rond 200x200

Tessa Sipkema

Employment law, Corporate law
Gerard rond 200x200

Gerard van der Wende

Administrative law and Family law
Elke 1

Elke Hofman-Bijvank

Emplyment law
Bekijk button

Possibly also of interest to you

Test news item

Please note that the content of our website (including any legal submissions) is for non-binding informational purposes only and does not serve as legal advice in the strict sense. The content of this site cannot and should not serve as a substitute for individual and binding legal advice relating to your specific situation. All information is therefore provided without guarantee of accuracy, completeness and timeliness.

Stay informed

Sign up for our newsletter