Nieuwe huisstijl!

Na 25 jaar stapt De Haij & Van der Wende over naar een nieuwe huisstijl. In deze dynamische tijd vinden wij het van belang up-to-date te zijn en mee te gaan in de vaart der volkeren. Dat betekent ook een nieuw en fris design. Met het oog op de toekomst hebben wij een nieuw logo ontworpen, een nieuwe website gebouwd en nagedacht over de uitstraling die wij de komende jaren willen overbrengen.

Het groen in ons logo betekent een positieve blik en toekomstgericht de wereld ingaan, het blauw staat voor dynamiek en duidelijke communicatie. De donkere kleur blauw is ook de kleur van vertrouwen. Vertrouwen in uw zaak. Onze bedrijfsfilosofie is nog steeds simpel; een direct en snel contact en een flexibel en praktisch optreden geeft de beste oplossing. Wel vind u op onze vernieuwde website producten waarmee wij onze dienstverlening aanvullen.

Wilt u weten welk nieuws onze nieuwe huisstijl nog meer heeft bracht? Op onze website kunt u dat vinden. Kijk eens onder ‘Ons Kantoor’ naar onze nieuwe collega’s. Of klik eens op de pagina ‘Werkgebieden’ en kijk waarmee De Haij & Van der Wende u van dienst kan zijn.

Logo Haij Wende

De Haij & van der Wende

Lawyers
Dennis rond 200x200

Dennis Oud

Lawyer
Erwin rond 200x200

Erwin den Hartog

Corporate law, Real estate law
Fleur 1

Fleur Huisman

Environmental law
Petra lindhout pf

Petra Lindthout

Environmental law
Tessa rond 200x200

Tessa Sipkema

Employment law, Corporate law
Gerard rond 200x200

Gerard van der Wende

Administrative law and Family law
Elke 1

Elke Hofman-Bijvank

Emplyment law
Bekijk button

Possibly also of interest to you

Test news item

Please note that the content of our website (including any legal submissions) is for non-binding informational purposes only and does not serve as legal advice in the strict sense. The content of this site cannot and should not serve as a substitute for individual and binding legal advice relating to your specific situation. All information is therefore provided without guarantee of accuracy, completeness and timeliness.

Stay informed

Sign up for our newsletter