Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Nieuwe huisstijl!

Na 25 jaar stapt De Haij & Van der Wende over naar een nieuwe huisstijl. In deze dynamische tijd vinden wij het van belang up-to-date te zijn en mee te gaan in de vaart der volkeren. Dat betekent ook een nieuw en fris design. Met het oog op de toekomst hebben wij een nieuw logo ontworpen, een nieuwe website gebouwd en nagedacht over de uitstraling die wij de komende jaren willen overbrengen.

Het groen in ons logo betekent een positieve blik en toekomstgericht de wereld ingaan, het blauw staat voor dynamiek en duidelijke communicatie. De donkere kleur blauw is ook de kleur van vertrouwen. Vertrouwen in uw zaak. Onze bedrijfsfilosofie is nog steeds simpel; een direct en snel contact en een flexibel en praktisch optreden geeft de beste oplossing. Wel vind u op onze vernieuwde website producten waarmee wij onze dienstverlening aanvullen.

Wilt u weten welk nieuws onze nieuwe huisstijl nog meer heeft bracht? Op onze website kunt u dat vinden. Kijk eens onder ‘Ons Kantoor’ naar onze nieuwe collega’s. Of klik eens op de pagina ‘Werkgebieden’ en kijk waarmee De Haij & Van der Wende u van dienst kan zijn.

Logo Haij Wende

De Haij & van der Wende

Advocaten
Dennis rond 200x200

Dennis Oud

Advocaat
Erwin rond 200x200

Erwin den Hartog

Advocaat Ondernemingsrecht en Vastgoedrecht
Fleur 1

Fleur Huisman

Advocaat Omgevingsrecht
Petra lindhout pf

Petra Lindthout

Advocaat Omgevingsrecht
Tessa rond 200x200

Tessa Sipkema

Advocaat Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht
Gerard rond 200x200

Gerard van der Wende

Advocaat Bestuursrecht en Personen- en Familierecht
Elke 1

Elke Hofman-Bijvank

Advocaat Arbeidsrecht

Mogelijk ook interessant voor u:

Test news item

Wij wijzen erop dat de inhoud van onze website (inclusief eventuele juridische bijdragen) uitsluitend bedoeld is voor niet-bindende informatieve doeleinden en niet dient als juridisch advies in strikte zin. De inhoud van deze site kan en mag niet dienen als vervanging van individueel en bindend juridisch advies dat betrekking heeft op jouw specifieke situatie. Alle informatie wordt daarom verstrekt zonder garantie voor juistheid, volledigheid en actualiteit.

Blijf juridisch op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief