Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Header tessa scaled
Tessa Sipkema
Ik sta voor uw zaak

Tessa Sipkema

Sinds 2019 is Tessa werkzaam bij De Haij & Van der Wende advocaten en richt zij zich als advocaat op het Arbeidsrecht en het Privacyrecht. Haar cliënten zijn vooral HR- of administratiemedewerkers, managers, directeuren, bestuurders en zzp’ers.

Haar rechtenstudie heeft Tessa zowel aan de Erasmus Universiteit als de Universiteit van Amsterdam succesvol afgerond. Haar academische pad leidde haar naar de masterrichtingen Arbeidsrecht en Gezondheidsrecht. Tessa is Arbeidsrechtelijk afgestudeerd op het onderwerp ‘medezeggenschap tijdens reorganisaties’ en gezondheidsrechtelijk op het medisch tuchtrecht. Verder heeft zij een Summer School European Private Law aan de Universiteit van Salzburg gevolgd. Deze internationale ervaring heeft haar een dieper inzicht gegeven in de complexe aspecten van Europees privaatrecht, wat haar onderscheidt als een advocaat met een brede visie.

Buiten de rechtszaal speelt Tessa in het Feyenoord 1 trimteam bij de Hockeyclub Feijenoord, waar ons kantoor ook trots sponsor van is. Haar liefde voor de sport gaat verder dan alleen deelname, want Tessa is ook voorzitter van de tuchtcommissie en lid van de Club van 100. De Club van 100 maakt concrete projecten mogelijk, zoals extra techniek trainingen voor de jeugd of andere zichtbare kwaliteitsverbetering. Samen met collega Dennis Oud is zij aangesloten bij Duurzaam Capelle en de Green Business Club Fascinatio, waar zij samen met andere bedrijven de aanjager zijn van duurzaam en circulair ondernemen binnen de regio Capelle. Tot slot is Tessa lid van de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA).

Tessa Sipkema heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Hoofdrechtsgebied

  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Daarnaast volgt zij jaarlijks ook cursussen binnen het privacyrecht en algemeen contractenrecht.

Neem contact op met Tessa Sipkema voor deskundig juridisch advies en ervaren bijstand in Arbeidsrecht en Privacyrecht.

Blijf juridisch op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief