Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Geslaagde Golfdag bij Golfclub Capelle ⛳

Tessa

Golfdag 2024

Op vrijdag 21 juni jl. vond onze zeer geslaagde golfdag plaats bij Golfclub Capelle. Ondanks dat het weer niet helemaal meewerkte, zat de sfeer er goed in en werd het een mooie dag voor alle deelnemers.

Een dag voor iedereen

De golfdag was toegankelijk voor zowel ervaren golfers als beginners. De golfers genoten van de uitdagende holes op de prachtige baan van Golfclub Capelle, terwijl de niet-golfers zich vermaakten tijdens een twee uur durende golfclinic onder begeleiding van twee golfpro’s. Zo was er voor ieder wat wils en kon iedereen genieten van de sportieve dag.

Hoewel de weersomstandigheden niet optimaal waren, met af en toe een flinke bui, liet niemand zich hierdoor uit het veld slaan. Regenjassen en paraplu’s waren dan ook de mode van de dag, maar de goede sfeer zorgde ervoor dat het weer al snel naar de achtergrond verdween. De prachtige omgeving en het enthousiasme van de deelnemers maakten het een geslaagde dag.

Na deze sportieve dag werd er afgesloten met een uitgebreide borrel geheel verzorgd door restaurant Mulligan. Hier kon iedereen nog even napraten over hun prestaties op de baan en genieten van lekkere hapjes en drankjes. De dag werd feestelijk afgesloten met een prijsuitreiking, waarbij zowel de beste golfers als de meest enthousiaste beginners in het zonnetje werden gezet.

We willen graag de organisatie van Golfclub Capelle en restaurant Mulligan bedanken voor hun geweldige inzet en gastvrijheid. Daarnaast willen wij ook alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme en deelname aan onze geslaagde golfdag. Hun aanwezigheid en sportieve inzet hebben deze dag tot een succes gemaakt!

We hopen dat ze net zoveel plezier hebben gehad als wij en we kijken ernaar uit om jullie bij onze volgende evenementen weer te zien!

Logo Haij Wende

De Haij & van der Wende

Advocaten
Dennis rond 200x200

Dennis Oud

Advocaat
Erwin rond 200x200

Erwin den Hartog

Advocaat Ondernemingsrecht en Vastgoedrecht
Fleur 1

Fleur Huisman

Advocaat Omgevingsrecht
Petra lindhout pf

Petra Lindthout

Advocaat Omgevingsrecht
Tessa rond 200x200

Tessa Sipkema

Advocaat Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht
Gerard rond 200x200

Gerard van der Wende

Advocaat Bestuursrecht en Personen- en Familierecht
Elke 1

Elke Hofman-Bijvank

Advocaat Arbeidsrecht

Mogelijk ook interessant voor u:

Test news item

Wij wijzen erop dat de inhoud van onze website (inclusief eventuele juridische bijdragen) uitsluitend bedoeld is voor niet-bindende informatieve doeleinden en niet dient als juridisch advies in strikte zin. De inhoud van deze site kan en mag niet dienen als vervanging van individueel en bindend juridisch advies dat betrekking heeft op jouw specifieke situatie. Alle informatie wordt daarom verstrekt zonder garantie voor juistheid, volledigheid en actualiteit.

Blijf juridisch op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief