Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Achtste De Haij & Van der Wende Zuidplas Rally

Achtste De Haij & van der Wende Zuidplas Rally goed voor wondertafel Beth San Moerkapelle

Zaterdag 9 september jl. was het weer zover, de door Lionsclub Zevenhuizen georganiseerde De Haij & van der Wende Zuidplas Rally, inmiddels de achtste! Na zeven zonnige zomeredities, leken de weersomstandigheden dit jaar wat minder gunstig. Regen, regen en nog eens regen, echter mocht dat de 70 equipes, die deelnamen aan deze geweldige rally, niet weerhouden om zich te melden op het parkeerterrein van La Baraque te Zevenhuizen. Regendruppels gleden af van de goed gepoetste klassiekers en de ronkende onder de kap gelegen motoren verdampten druppels voor ze goed en wel de carrosserie bereikt hadden!

Ook het team van De Haij & van der Wende Advocaten was uiteraard aanwezig, bestaande uit Gerard van der Wende en zijn vrouw Marina, Reina Oostrom en Petra Mooij. Zij zijn 2e geworden in de rally, wat een mooie prestatie!

Met de opbrengst van de rally komt € 7.500,00 ten gunste aan een “Wondertafel’. Vorig jaar was deze bestemd voor De Zevenster, dit jaar is deze bestemd voor zorgcentrum Beth San in Moerkapelle. De heer Jan Bazen, voorzitter van de rally commissie binnen Lions Club Zevenhuizen, spreekt van een uitermate geslaagde dag. “De weersvoorspellingen waren niet zo gunstig, uiteindelijk viel het gelukkig mee en eindigde de dag met vrolijke zon. Qua opbrengst was de dag zeer geslaagd te noemen! Ook dit jaar zorgden de vele sponsoren en het grote aantal deelnemers voor een prachtige opbrengst.” De “Wondertafel” is speciaal ontwikkeld om de geest van dementerende ouderen te prikkelen. Zo voorkomt men dat ouderen vervallen in verveling en apathie. En dat het werkt, blijkt uit de positieve ervaringen van De Zevenster. Aan het einde van de dag nam de heer Jan-Dirk Meijering de cheque in ontvangst. “Wat een prachtige bijdrage van de Lions” vertelt hij namens het verzorgingstehuis Beth San, “we zijn hier, voor onze bewoners, zo ontzettend blij mee!”

Namens De Haij & Van der Wende Advocaten willen wij de organisatie, The Skymasters en alle deelnemers en sponsoren bedanken voor een zeer geslaagde dag!

Lions Club Zevenhuizen organiseert verschillende activiteiten gedurende het jaar om met de opbrengst goede doelen te ondersteunen, die steeds ook via de website lionsclubzevenhuizen.nl gecommuniceerd worden.

Logo Haij Wende

De Haij & van der Wende

Advocaten
Dennis rond 200x200

Dennis Oud

Advocaat
Erwin rond 200x200

Erwin den Hartog

Advocaat Ondernemingsrecht en Vastgoedrecht
Fleur 1

Fleur Huisman

Advocaat Omgevingsrecht
Petra lindhout pf

Petra Lindthout

Advocaat Omgevingsrecht
Tessa rond 200x200

Tessa Sipkema

Advocaat Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht
Gerard rond 200x200

Gerard van der Wende

Advocaat Bestuursrecht en Personen- en Familierecht
Elke 1

Elke Hofman-Bijvank

Advocaat Arbeidsrecht

Mogelijk ook interessant voor u:

Test news item

Wij wijzen erop dat de inhoud van onze website (inclusief eventuele juridische bijdragen) uitsluitend bedoeld is voor niet-bindende informatieve doeleinden en niet dient als juridisch advies in strikte zin. De inhoud van deze site kan en mag niet dienen als vervanging van individueel en bindend juridisch advies dat betrekking heeft op jouw specifieke situatie. Alle informatie wordt daarom verstrekt zonder garantie voor juistheid, volledigheid en actualiteit.

Blijf juridisch op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief