Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Een zonnig jubileum 10e de Haij & van der Wende Lions Zuidplas Rally!

Afgelopen zaterdag, 14 september jl., meldden zich meer dan zeventig equipes voor de jubileum 10e editie van de Haij & van der Wende Lions Zuidplas rally. Het was een heerlijke mooie dag en alle deelnemers reden door prachtig landelijk gebied, over een route die is uitgezet door partner autosportvereniging The Skymasters. De deelnemers reden in de ochtend richting het bollengebied rondom Lisse, waarna een heerlijke lunch werd genoten in Noordwijkerhout.

De dag eindigde met een gezellige barbecue in La Baraque, de bekende start- en finishlocatie van deze Lions Zuidplas rally, waar echte klassiekers zij aan zij stonden naast de nieuwste volledig elektrische generaties.

De voorzitter van de rallycommissie, Cees van Mullem, was uitermate tevreden over deze zeer geslaagde dag en kreeg veel positieve reacties van de deelnemers over de route en de organisatie.

Dit jaarreizen we qua goede doelen over grenzen heen en steunen we drie goede doelen in Afrika:

  • Kinderfonds MAMAS (ondersteunen 2.000 moeders die weer 50.000 kinderen verzorgen)
  • Kids Care Kenia (hulp aan weeskinderen) en
  • Project 100 WEEKS (door directe hulp aan de allerarmste vrouwen in Afrika raken deze binnen 100 dagen uit extreme armoede).


Namens De Haij & Van der Wende Advocaten willen wij de organisatie, de Skymasters,alle deelnemers en sponsoren bedanken voor deze zeer geslaagde 10e jubileum rallydag!

Lions Club Zevenhuizen organiseert verschillende activiteiten gedurende het jaar om met de opbrengst goede doelen te ondersteunen, die steeds ook via de website www.lionsclubzevenhuizen.nl gecommuniceerd worden.

Logo Haij Wende

De Haij & van der Wende

Advocaten
Dennis rond 200x200

Dennis Oud

Advocaat
Erwin rond 200x200

Erwin den Hartog

Advocaat Ondernemingsrecht en Vastgoedrecht
Fleur 1

Fleur Huisman

Advocaat Omgevingsrecht
Petra lindhout pf

Petra Lindthout

Advocaat Omgevingsrecht
Tessa rond 200x200

Tessa Sipkema

Advocaat Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht
Gerard rond 200x200

Gerard van der Wende

Advocaat Bestuursrecht en Personen- en Familierecht
Elke 1

Elke Hofman-Bijvank

Advocaat Arbeidsrecht

Mogelijk ook interessant voor u:

Test news item

Wij wijzen erop dat de inhoud van onze website (inclusief eventuele juridische bijdragen) uitsluitend bedoeld is voor niet-bindende informatieve doeleinden en niet dient als juridisch advies in strikte zin. De inhoud van deze site kan en mag niet dienen als vervanging van individueel en bindend juridisch advies dat betrekking heeft op jouw specifieke situatie. Alle informatie wordt daarom verstrekt zonder garantie voor juistheid, volledigheid en actualiteit.

Blijf juridisch op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief