Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Leuk zakelijk netwerken aan de Bergse Plas!

Vanochtend om 07.30 uur verzorgden wij weer een ontbijtsessie voor onze klanten, dit keer bij Lommerrijk te Rotterdam. Dennis Oud gaf de presentatie met als onderwerp “De oudere werknemer in het Arbeidsrecht”. Wat zijn de juridische voordelen van het werken met een oudere werknemer en waar moet u op letten.

Wat een mooie opkomst, ruim 30 verschillende ondernemers waren aanwezig en zij genoten van een lekker kopje koffie en ontbijtje op deze mooie locatie!

Dit was de laatste van dit jaar, maar volgend jaar zullen we weer ontbijtsessies en andere leuke evenementen organiseren voor onze klanten. Wilt u ook eens een van onze evenementen bijwonen? Houd dan onze website goed in de gaten.

Mocht u eventueel vragen hebben of meer informatie willen over dit onderwerp, dan kunt u uiteraard contact opnemen met Dennis Oud en/of Hans de Haij.

Logo Haij Wende

De Haij & van der Wende

Advocaten
Dennis rond 200x200

Dennis Oud

Advocaat
Erwin rond 200x200

Erwin den Hartog

Advocaat Ondernemingsrecht en Vastgoedrecht
Fleur 1

Fleur Huisman

Advocaat Omgevingsrecht
Petra lindhout pf

Petra Lindthout

Advocaat Omgevingsrecht
Tessa rond 200x200

Tessa Sipkema

Advocaat Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht
Gerard rond 200x200

Gerard van der Wende

Advocaat Bestuursrecht en Personen- en Familierecht
Elke 1

Elke Hofman-Bijvank

Advocaat Arbeidsrecht

Mogelijk ook interessant voor u:

Test news item

Wij wijzen erop dat de inhoud van onze website (inclusief eventuele juridische bijdragen) uitsluitend bedoeld is voor niet-bindende informatieve doeleinden en niet dient als juridisch advies in strikte zin. De inhoud van deze site kan en mag niet dienen als vervanging van individueel en bindend juridisch advies dat betrekking heeft op jouw specifieke situatie. Alle informatie wordt daarom verstrekt zonder garantie voor juistheid, volledigheid en actualiteit.

Blijf juridisch op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief