Direct een advocaat nodig? Bel: +31 10 220 44 00

Of e-mail en ontvang binnen 24 uur een antwoord

Presentatie nieuwe Eredivisie Sponsorshirts Volleybalclub ZVH

De Molenviergang in de Tweemanspolder fungeerde afgelopen maandag, 30 september 2019, als inspiratiebron voor het presenteren van de nieuwe eredivisieshirt van Volleybalclub ZVH!

De nieuwe thuis- en uitshirts, waarin de mannen van RECO/ZVH komend seizoen op het hoogste niveau uitkomen, werden door molenaar Johan Ottevanger onthult.

Onder het genot van een hapje en drankje woonde Gerard van der Wende namens ons kantoor, als sponsor van deze mooie volleybalclub, deze presentatie in het molenmuseum bij en kreeg hij van de voorzitter, Nico Perdijk, het nieuwe shirt uitgereikt.

Na de magistrale kampioenswedstrijd aan het einde van de vorige competitie, waarbij promotie naar de eredivisie werd afgedwongen, gaat de volleybal competitie nu eindelijk weer beginnen. Zaterdag 12 oktober 2019 zullen de lange mannen van RECO ZVH weer van start gaan.

Wij wensen het hele team van RECO ZVH Heren 1 en iedereen die hier bij betrokken is dit komende seizoen veel succes en hopen op vele mooie overwinningen!

Logo Haij Wende

De Haij & van der Wende

Advocaten
Dennis rond 200x200

Dennis Oud

Advocaat
Erwin rond 200x200

Erwin den Hartog

Advocaat Ondernemingsrecht en Vastgoedrecht
Fleur 1

Fleur Huisman

Advocaat Omgevingsrecht
Petra lindhout pf

Petra Lindthout

Advocaat Omgevingsrecht
Tessa rond 200x200

Tessa Sipkema

Advocaat Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht
Gerard rond 200x200

Gerard van der Wende

Advocaat Bestuursrecht en Personen- en Familierecht
Elke 1

Elke Hofman-Bijvank

Advocaat Arbeidsrecht

Mogelijk ook interessant voor u:

Test news item

Wij wijzen erop dat de inhoud van onze website (inclusief eventuele juridische bijdragen) uitsluitend bedoeld is voor niet-bindende informatieve doeleinden en niet dient als juridisch advies in strikte zin. De inhoud van deze site kan en mag niet dienen als vervanging van individueel en bindend juridisch advies dat betrekking heeft op jouw specifieke situatie. Alle informatie wordt daarom verstrekt zonder garantie voor juistheid, volledigheid en actualiteit.

Blijf juridisch op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief